HTML

Norcsi futóblogja

Félmaratonra, maratonra készülésről, napi futkározásimról, nehézségekről, és kitartásomról. Egy kicsit a mindennapi életről (nehéz lenne teljesen kizárni).

Friss topikok

Ennyit arról, hogy majd írok egy-két nosztalgia bejegyzést. Egy kicsit felpörgött az élet, ami nem is baj, mert azt csinálok amit szeretek (tanítok, még hozzá inglist), csak ez a fránya vizsgaidőszak ne lenne, de már csak egy hónap... és most jön nálam a lottó-reklám: MENNYI?!!!!!!!! Hát igen egy hónap. És hiába "csak" egy hónap ilyen esetben mindig rettttttentő lassan telik. De evvan, csak pozitívan :):)

FUTÁS. Pihenés 3 hét, és két nap. Ez is sok. Már nagyon-nagyon hiányzik. A callaneticset is felfüggesztettem, mert az nekem valahogy a futás velejárója volt. Nem vagyok az az otthon tornázgatós-aerobikozós fajta, mert én az a szabadban futkározós fajta vagyok. A Callanetics meg azért kellett nekem, mert futás mellett nagyon jól lenyújtott. De nem szándékozom feladni. Most beindul a futás, beindul a cal. is.
Mai nap tervezem az első futásom és várom. Kíváncsian.

LÁBAM. Nem dobtam ki azt a bizonyos utcai cipőmet, viszont vettem bele sportcipőbe való talpbetétet és sokkal-sokkal jobb. Most már szinte biztos vagyok benne, hogy ez volt a baj. Így már nagyon kényelmes. És azóta kb. 2 hete meg se mukkan a sípcsontom. Remélem ez ma is így lesz. Annyira szeretném. De majd jövök beszámolni. És ez egy ígéret, amit betartok :)

FUTÁSRA FEL!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://norcsifut.blog.hu/api/trackback/id/tr1002938141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

laciii79 2011.05.28. 22:17:44

Fúú, de még milyen sok az a 3 hét! Iszonyú!
Remélem, hogy ma minden rendben ment!

norcsifut · http://norcsifut.blog.hu 2011.05.30. 22:04:31

@laciii79: Hát igen, hogy milyen sok is az te már csak tudod... :) én most a te régi "cipődben jártam", és remélem most már együnk sem fogja felvenni többé ezt a cipőt! :)
süti beállítások módosítása