HTML

Norcsi futóblogja

Félmaratonra, maratonra készülésről, napi futkározásimról, nehézségekről, és kitartásomról. Egy kicsit a mindennapi életről (nehéz lenne teljesen kizárni).

Friss topikok

Nem tudok élni nélküle, hát élek vele...
Persze mi mással, hát a futással!

Rég nem írtam már megint, de holnap maraton, így gondoltam írok egy kis ráhangolódó írást.
Edzegettem, ahogy időm engedte, még futottam egy hosszabbat is - 23 km-t, nem volt rossz, de valami nagy motivációhiány vett rajtam erőt.. érdekesen sikeredett.
Ehhez képest múlt hét vasárnapi 9,4-es km-emen (bejáratott útvonal) javítottam 1 percet minden tervezés nélkül. Nem is úgy indultam neki... Hát ez egy kicsit erőt ad.

Rendeltem futóblogos polót, de sajnos csak tegnap adták postára, így esélytelen hogy abban fussak, pedig hogy elterveztem... Persze nem én vagyok a szomorúság mintaképen, így egyből túllendülök eme fajta "szomorúságokon".
Mert rögtön kapom a szépet és jókat: tanítványaimnak meséltem a maratonról (a kisebbik tanítványaimnak) és ilyet kaptam:
"Nóra néni, én vasárnap szurkolok majd magának, szívből!"
Annyira aranyos! És nagyon jól esett. Milyen szép is lenne, ha csak egy olyan lenne, mint én, hogy a tanára példáján kezd el futni. Nem kell maratont, csak sportolni...

Teljes gőzzel a maratonra koncentráltam a héten: minden este erről olvasgattam, hogy fejben is tudjam, hogy hogy kell maratont futni :) először a jobb vagy a bal láb?
Terv persze már megint van A meg B terv.
A terv: 04:45-ös örömfutás.
B terv: örömfutás.
Az egyik terv úgy is sikerülni fog :) Szerintem nem leszek csalódott bárhogy legyen is. Mert ugye a maraton azért több dolgon is múlhat...
Ma még futok egyet, átmozgatok. Aztán hajrá!!!
Most pedig irány a munka.

Holnapra pedig:

It doesn't matter how slow you go,
as long as you don't stop...

 


 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://norcsifut.blog.hu/api/trackback/id/tr563269178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TSzabi 2011.10.01. 16:38:03

Norcsi!
Én benne vagyok az A és a B tervben is ;)
Estére én is tervezek egy kis átmozgatót. Te mikor mész?

norcsifut · http://norcsifut.blog.hu 2011.10.01. 16:45:56

@TSzabi: Veled megyek 18-kor :) Mozgassunk! :)

laciii79 2011.10.03. 19:14:35

@norcsifut: No, akkor jöjjön az a maratonos poszt! :-)
süti beállítások módosítása