HTML

Norcsi futóblogja

Félmaratonra, maratonra készülésről, napi futkározásimról, nehézségekről, és kitartásomról. Egy kicsit a mindennapi életről (nehéz lenne teljesen kizárni).

Friss topikok

Hát itt volnék :) Megnéztem: nov. 5-én írtam utoljára, hűűűű de ciki :)
Azt hiszem itt kéne boncolgatnom az okokat, csak röviden:
1. Novemberre egy kicsit megszakadtam a munkától egyszerűen semmire sem volt időm. Bár élveztem a munkát is, rettenetesen hiányzott a futás, és ha írtam volna róla, még jobban rosszul éreztem volna magam.
2. Januártól hiába sikerült újra belevetnem magam, amikor írhattam volna, inkább tornáztam, elkezdtem 2 kg-s súlyzókkal edzeni, ami azt hiszem most már egész szépen meglátszik. Ez általában este 11 körül történt, utána már nem vitt rá a lélek, hogy írjak.
3. Hiába volt mindig eszembe akár futás közben is hogy erről meg arról hogy fogok írni, meg milyen jó, mire a géphez kerültem volt más dolgom, mivel általában csak dolgozni ülök a számítógéphez, így ennyiben kis is merült a dolog.

Hát ez mégis hosszúra sikeredett :)
Na de ennyit a múltról, jön a jelen.
A héten vasárnap meg a vivicittára Pestre, jaj boccs szögedi vagyok: Pöstre :) és vannak tervek. Múlt héten futottam egy húúúúszast, és abból ítélve megállapítottam, hogy bennem van egy 2:10-es célidő, de majd csak meglátjuk.

A múlt heti futáska 2:07 lett, nagy széllel, nagyon kevés frissítővel, ami rettenetesen hiányzott. Rájöttem, hogy most úgy jobban lett kedvem gyorsabban futni. Mostanában (az utóbbi 2 évben) úgy vágtam neki a futásoknak, hogy futni jó, de nincs kedvem gyorsan, csak szép kényelmesen. Múlt hét vasárnap még a 15 km-t is úgy futottam, hogy bennem volt: igyekezz. Mondjuk fáradt sem voltam inkább szomjas. A KÖZKIFOLYÓkból rettentő hideg víz folyt, így két kortynál többet nem tudtam inni, azt is először felmelegítettem a számban (de hülyén hangzik, mint egy hörcsög). Hazamentem és megittam legalább 2 l folyadékot. Ami még a sztorihoz hozzátartozik, hogy jól leégtem MÁRCIUSBAN!!!! Látszik az óra nyoma a csuklómon :) Az arcomról meg hámlott a bőr. De megérte :)

Hétfőn Szabis futás volt, gondoltam kocogunk egy tízest, ehelyett 14-es lett, de ez is jól esett. De mivel már egyébként is kerülgetett valami nyavalya, bár én sosem vagyok beteg!!!! de ez az egybeni edzés szerintem kicsit felgyorsította a folyamatokat és két napig lázas voltam. Persze dolgoztam, meg dolgozni kell, ráadásul elég hajtós hét volt, de két nap kimaradt a futás. Utána ment minden a maga medrében.

Téli futásaim alatt volt 3 nagyon emlékezetes élményem:
1. újévi futás Szabival és Ádámmal - szupi volt
2. -18 fokban futni és kapni egy nagyon jófej beszólást :)
3. az idei első flow, amikor 4 percet javítottam a "téli" távon

Ezeken kívül persze minden futás egy élmény és tök fura belegondolni, hogy már 14 éve futó vagyok!!!!!!!!! Jövőre jubilálok :) Jövőre a 10. maratonomat egy emlékezetes helyen szeretném tölteni, persze a New York maraton az álom, de lehet azért beérem egy közelebbi hellyel is :)


 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://norcsifut.blog.hu/api/trackback/id/tr704341251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TSzabi 2012.03.26. 22:21:44

Nori is back. És erősebb szebb és gyorsabb mint valaha!

TSzabi 2012.03.26. 22:28:40

Norcsi is back! És eltökéltebb, szebb és gyorsabb min valaha! Go Norcsi Go!

norcsifut · http://norcsifut.blog.hu 2012.03.27. 15:32:55

@TSzabi: Köszönöm :):) És irulok-pirulok :) Ennyi dicséret egy mondatban...és még milyen gyors szeretnék lenni!!! :)
süti beállítások módosítása