HTML

Norcsi futóblogja

Félmaratonra, maratonra készülésről, napi futkározásimról, nehézségekről, és kitartásomról. Egy kicsit a mindennapi életről (nehéz lenne teljesen kizárni).

Friss topikok

25.
augusztus

9. Próba

norcsifut  |  4 komment

Sz:6km 37:12 cslf (csigalassúfutás)

Kihagytam 4 napot, hozzáteszem szándékosan, elkedvtelenedtem (húh, ez jó hosszú szó, lehet nem is létezik azért remélem értitek), és így még Monerd2 tanácsának is eleget tettem tudat alatt.

Szóval el is kezdtem lassan, de olyan nehéz lassan futni, folyton figyelmeztetnem kell magam, az órára meg tudatosan nem rá nézni...

Jővő hét vasárnap Nike Félmaraton és már nagyon várom, bár inkább úgy gondolok rá, mint egy edzés a maratonra, időjavítás, világmegváltás ebből már nem lesz, a Siófok Félmaratnon már annál esélyesebb, mármint az Balaton Maratonnak hívják, ez csak olyan Nóri féle "becézés" :)

Közben a munka is elkezdődött, szabadság is véget ért, így már biztos nehezebb lesz, de az elején koncentrálok, hogy márpedig igenis le megyek futni, akkor utána már minden jó. ez a mai nap is így végződött.

A szabadságot is kezdtem már unni, valahogy nem az én világom, év közben persze, már erre várok, de amikor benne vagyok, akkor már sok. Túl sokat agyalok, elmélkedek, problémákat kreálok. De a futás segít.

Szóval FUTÁSSSSSSSSS!!!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://norcsifut.blog.hu/api/trackback/id/tr172247703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

And_ 2010.08.31. 20:11:02

Nem szabad feladni! :)
Sajnos nekem a legnagyobb gondot az okozza, a rendes futástól (nem helybenfutás) fáj az oldalam. Te hogy kezdtél neki, hogy ne szúrjon rögtön a májad, tüdőd? (Bilics Andi :) Szurkolok a balatoni nagyeseményre!!!

norcsifut · http://norcsifut.blog.hu 2010.09.01. 21:42:53

Andiiii! Annyira örülök, hogy írtál! Köszönöm a biztatást! Szerintem az a lényege, hogy eleinte ha kell, akkor úgymond "helybenfutással" kell kezdeni és arra törekedni, hogy minél több ideig tudjál kényelmes tempóban futni. Egy idő után magadtól gyorsulsz, majd később lehet erre külön figyelni, ha már mondjuk meg van egy adott kinézett távon, hogy mennyi idő alatt futod, akkor azon próbálsz javítani. A következő lépcsőfok a gyorsító edzések, amivel jó eredményeket lehet elérni.
Köszi a szurkolást! és üdv!

And_ 2010.09.02. 21:57:52

@norcsifut: Köszönöm a tippet! Sztem kipróbálom akkor, mert a helybenfutás az szokott menni :) utána meg lehet, h csak a ház körül, aztán az utcán és így tágítani a kört.

monerd2 2010.09.03. 03:25:19

oldalszúrás ellen: mélyebb levegővétel
süti beállítások módosítása