HTML

Norcsi futóblogja

Félmaratonra, maratonra készülésről, napi futkározásimról, nehézségekről, és kitartásomról. Egy kicsit a mindennapi életről (nehéz lenne teljesen kizárni).

Friss topikok

írok egyet (vagy lehet kettőt). Szóval a héten eddig csak egyszer futottam, betegség miatt nem jött össze többször, úgy voltam vele, hogy inkább kikúrálom magam. Úgyhogy literszámra ittam a kamillateát és jelentem, hogy sikeres volt a kísérlet.

Viszont holnap tervezek kimenni egy laza 6-10 km-re, repülőkkel tarkítva, mármint repülő-futássokkal. Olyan flow élményt szeretnék magamból kihozni, örömfutást.

Jelentem megvan a nyomatás a pólómra, nagyon tetszik, olyan szerény, pont amilyenre szerettem volna. Rányomattam az ujjatlanra is, meg találtam a szekrényben egy rég elfeledett technikai pólót, amire jól mutatott feketében rányomatni (amúgy világoskék). Ráadásul az egész ingyé volt, hiába... a kapcsolatrendszerem irigylésre méltó. :)

A másik hatalmas nagy élményem, örömöm a mai nap, hogy sikerült beszereznem az új futócipőmet. A Hervisben cipőakció volt, és már a múltkor is nézegettem, hogy milyen drágák az (én kedvenc márkám) Asics futócipők 25 000-ért, és már le is mondtam róla. De mivel akció volt, adtam neki még egy esélyt. ÉÉÉÉÉÉs az utolsó modellek közt találtam az én méretemben egyetlen darab Asics cipőt 13000-re leárazva. Annyira szép!! Én ennek úgy tudok örülni, mint egy nő a mennyasszonyi ruhájának! Bár még vasárnap tuti nem ebben futok, és lehet még maratonra sem tudom betörni, mert azért kell neki 1-2 hónap, hogy ráidomuljom a lábamra, de a Balaton Maratonra már tökély lesz, addig is tesiórákat tartok benne... biztos jobban fog benne menni még az is :)

Muszáj volt eme gyönyörű élményimet leírni.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://norcsifut.blog.hu/api/trackback/id/tr32269933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

monerd2 2010.09.05. 03:35:16

ez érdekes. 1-2 hónap amíg betöri az ember? én az 1-2 napot is soknak érzem :) mert a azt találtam hogy nekem a saucony cipőknél semennyi idő nem kell hozzá :) asicsnál 1-2 futás kellett, nike-nál is úgy 1 futás

norcsifut · http://norcsifut.blog.hu 2010.09.05. 17:34:46

@monerd2: nem tudom, amikor még régen, eleinte elkezdtem futni, nekem azt mondták, hogy kell egy-két hónap, hogy felvegye a lábad formáját. Mondjuk akkor még volt úgy, hogy első jó pár futásnál az akkori cipőm kitörte a lábam, de ezek az asics cipők sose törték fel még... Még meglátom, ez a cipő még bírja, esetleg a Balaton felest már ebben gyűröm...
süti beállítások módosítása