HTML

Norcsi futóblogja

Félmaratonra, maratonra készülésről, napi futkározásimról, nehézségekről, és kitartásomról. Egy kicsit a mindennapi életről (nehéz lenne teljesen kizárni).

Friss topikok

... hát naná, hogy a futás.

Úgy volt, hogy tegnap csak sötétben tudok kimenni a tóhoz, de végül volt olyan szerencsém, hogy megint ugyanazt a kört tettem meg a városban, mint szombaton.
Jó hogy felfedeztem ezt a kört, nyáron is jó lesz ide elindulni, amikor már nagyon meleg van még este is és sok a szúnyog meg bogár, a városban nyilván kevesebb, mint a Tisza-parton.

Könnyedén futottam, és arra törekedtem, hogy végig lazán fussak. Ennek ellenére sokat javítottam ezen a körön a szombatihoz képest: szombat: 45:00, vasárnap: 42:03. Így már tudom mihez tartsam magam. A km-re nem tudom mennyi a táv és őszintén szólva fogalmam sincs miért sikerült 3 percet javítanom, pedig még piros lámpánál is meg kellett állnom... A lényeg, hogy örülök, ez jó mérce lesz máskor is a gyorsaságomat tekintve. Bár nem hiszem, hogy a következő két hétben megint javítanék ezen az időn, de ez lesz az egyik cél.

Héten már hétvégére tervezek egy 10 km feletti futást, addig meg körözés a tó körül, vagy kimegyek fújni a gátat, hátha hamarabb felszárad...

Hú, jó lesz!!! Érzem, hogy beindult a gépezet :D

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://norcsifut.blog.hu/api/trackback/id/tr352717861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2011.03.08. 21:51:10

Örülök,hogy belendültél! ;)
Jópofa írások,átjön a vidámság! :)
Boldog Nőnapot!
süti beállítások módosítása