HTML

Norcsi futóblogja

Félmaratonra, maratonra készülésről, napi futkározásimról, nehézségekről, és kitartásomról. Egy kicsit a mindennapi életről (nehéz lenne teljesen kizárni).

Friss topikok

vagyis nem, mert az esőnek már vége volt, de jobb lett volna, mint ebben a párás, fülledt időben. Megnéztem útvonaltervezőben és a köröm 6,3 km. Szóval ma ennyit futottam, de nem tudom mennyi lett időileg, mert az egyik piros lámpánál megállítottam az órát, és elfelejtettem továbbindítani, csak a végén vettem észre...

Egyébként hogy lehetek ekkora szamár?! Múlt héten nem írtam le mit edzettem és elfelejtettem. Na nem az adminisztrációról vagyok híres...
De talán, ha jól emlékszem összesen három futás volt, ebből kétszer a 6,3 km-es kör, javuló idővel, a legjobb időm már 37 perc lett, úgyhogy szerintem alakul a molekula.
A harmadik futás 10 km volt, nem ment valami jól, mert az elején már húzta a görcs a vádlim, vagy legalábbis nagyon be volt állva, szerintem éjszaka húzhatta ki a görcs, csak nem maradt meg az emlékeimben vagy álmaimban... Ja, a futás asszem 01:16 lett, van hova fejlődni :)

A héten kedden voltam futni, hát még akkor is éreztem, most eszem a magnéziumot meg jól be is kentem Ben fiúval (én így fordítom, ő az én jóbarátom:) hátha javul. Holnapra, ha hazaestem egyetemről tervezek megint egy max 40 perces kocogást, benne gyorsítókkal a tó körül, hétvégén meg egy hosszabbat, ami a 20-at megközelíti, majd meglátjuk hogy jön össze, mert közben egy bulizást is be kell iktatni a sűrű programjaim közé :)

A mai nap tanulsága: sűrűbben írjak!

Most már lekerült a sapka, úgyhogy loboghat a haj!!! :) Persze futáskor mint mindig:)

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://norcsifut.blog.hu/api/trackback/id/tr692748538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norcsifut · http://norcsifut.blog.hu 2011.03.18. 13:31:40

@PecsiPeter: hát igen, esőben futni (is) jó, megvan a varázsa, bár tudtommal nem mindenki szereti..

monerd2 2011.03.19. 20:58:23

az a 37p-es 6,3km tök jó. meglesz abból a 4:30-as maraton további edzésekkel:)
süti beállítások módosítása