HTML

Norcsi futóblogja

Félmaratonra, maratonra készülésről, napi futkározásimról, nehézségekről, és kitartásomról. Egy kicsit a mindennapi életről (nehéz lenne teljesen kizárni).

Friss topikok

Végül szombaton nem tudtam futni mégsem, olyan egyszerű oknál fogva, hogy egész délután fájt a gyomrom, nem tudom mi volt vele, de estére jobb lett, amikor meg házibuliba voltam hivatalos.
Ebből már sejthető milyen volt a másnapi futás:) Kb. 5 óra alvással a hátam mögött, egész éjszakai mulatozással, de futottam. ÉS JÓ VOLT!!!! Lábfájdalom ohne.

5,5 km-t mentem, megfordult a gondolat, hogy jó lenne több is, de aztán jókislány módjára lebeszéltem magam róla. Szép lazán kezdtem, kicsit túlöltözve. Legalábbis nekem már jobban esett volna ujjatlan pólóban szaladgálni, meg nem nyakig zártban, de majd legközelebb.
Annyira jó érzés volt fájdalom nélkül futni, mondhatni furcsa. Az utóbbi időben nem ehhez szoktam. A táv második felén éreztem a kialvatlanságot, és emiatt fáradtam is, meg elszomjaztam a melegtől, de ennek ellenére tökéletes volt.

Úgyhogy összeeszkábálom a felkészülési tervemet az őszi félmaratonra meg maratonra és belecsapok a lecsóba. Persze szép fokozatosan.
Úgy alakulnak a dolgaim, hogy minden este 9-ig dolgozom, utána meg már nem valószínű, hogy van erőm futni, ezért a melegben kell edzenem, de nem bánom. Jó lesz. Leporolom a baseball sapkám, beszerzek kulacsot (az ötlet by Peti) és gyűröm. Be vagyok sózva.
 

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://norcsifut.blog.hu/api/trackback/id/tr652944593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2011.05.30. 22:53:54

Jó hírek!Örülök!
"5,5 km-t mentem, megfordult a gondolat, hogy jó lenne több is, de aztán jókislány módjára lebeszéltem magam róla"
Ez a mondat tetszik leginkább!Ezt így kell!

laciii79 2011.05.31. 12:09:28

Remek hírek! Jól van!
Hogy tudtál futni ilyen időben? Legszívesebben ruhátlanul futnék, csak a jó kis lunar-omban, ilyenkor már oltári melegem van.
Kulacs-ötlet nekem is van (szintén by Peti :-)), majd még le kell teszteljem, hogy el tudom-e viselni magamon...
Peti meg milyen mértéktartó lett, mi? A türelem szobra. :-)

laciii79 2011.05.31. 12:11:38

@laciii79: Úgy értem, hogy tudtál nyakig zártban futni ilyen időben?? :-)

norcsifut · http://norcsifut.blog.hu 2011.05.31. 20:15:45

@laciii79: Köszi :) Tulajdonképpen ez egy sima póló volt, csak alig volt nyakkivágása, és ez azért sokat jelent (nálam). Hiába, elbénáztam, bent elég hűvösnek tűnt az idő :) Hmmm... meztelenül futni érdekes lenne, csak egy szál lunarban... vagy asicsben...:) meg a rendőrök kíséretében:D
Hát igen, Peti olykor nagyon meglep :) a türelem szobra, és bár nem tudok szobrot faragni, de lehet kirakom a képét képernyőkímélőnek, és akkor mindig eszembe fog jutni a mértékletesség :) és persze a gép :)

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2011.05.31. 22:31:41

@norcsifut:
Petyka a türelem és mértékletesség szobra:):):) :
Május összesen:
Úszás 12 km
Bringázás 1528 km
Futás 235 km

Ilyenem van,tudom ajánlani Nektek is(Decathlon-3000 pénz)
www.decathlon.co.hu/HU/kulcstarto-ov-1-kulaccsal-30548565/#

laciii79 2011.05.31. 23:35:51

@PecsiPeter: Így elkótyavetyélni a drága jó májust...ilyen lagymatagul menni, háát Peti... :):):)
Közben ránéztem a blogodra, mert sejtettem, hogy ott a májusi összesítés...ÚÚÚRISTEEEN!!!
(elsőre csak ennyi jutott eszembe...)
Te figyi! Ez az a kulcsöv, amiről azt írtad, hogy olyan, mintha nem is lenne rajtad? Jó, én lehet, hogy koloncnak érezném azért, ismerve magam, viszont nyugodtabban indulnék el hosszúkat futni....
Ennyit megér, hogy kipróbáljam, nem vállalok nagy kockázatot.
süti beállítások módosítása