HTML

Norcsi futóblogja

Félmaratonra, maratonra készülésről, napi futkározásimról, nehézségekről, és kitartásomról. Egy kicsit a mindennapi életről (nehéz lenne teljesen kizárni).

Friss topikok

A mai volt eddigi legjobb, legélvezetesebb edzése!!!!!

2:16 lett az időm 21 km 98 m-en. Ez nem egy nagy idő, de én mégis elégedett vagyok, mert bírtam volna még menni, nagyon el se fáradtam, ráadásul majdnem az összes kilométert azonos idő alatt tettem meg, sőt a 17., 18. km-eken még jobban is ment.

Az idő pompás volt, a hangulat remek. A szervezés is tetszett.
Eleinte nem tudtam a saját tempómat menni, kb. az első 5 km-en keresztül, én nem szeretek előzgetni, meg bevágni mások elé, így az egész arról szólt, hogy jól érezzem magam és egy tempóban sikerüljön végigfutni. Ami érdekes volt, hogy még a végén sem szakadozott le a mezőny, de kifejezetten tetszett, hogy ennyi ember volt. Az első km-en sikerült egy hatalmasat esnem, én nem is értem miben botolhattam meg... de szerencsére sikerült horzsolás nélkül megúszni, úgyhogy felpattantam és mentem is tovább.
A végén kicsit nehézkesen ment már a sok emelkedő, de ezt is megoldottam, alföldi létemre :)

Ami még a nap élményéhez tartozott, hogy sikerült összepacsiznom Monspart Saroltával!!!!! Ott szurkolt kb. a 20. km környékén, nekünk, amatőr futóknak!!!!!! Amikor megláttam, rögtön felismertem, gyorsan oda is szaladtam hozzá. Annyira kedves volt tőle!!!!

Most ennyit a versenyről, ha eszembe jut még valami, pótolom. Ami biztos, érzem, a maiból "okulva", hogy menni fog az a maraton 5 órán belül, nagyon szeretném!!!!!

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://norcsifut.blog.hu/api/trackback/id/tr402273453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vasapu · http://vasapu.blogspot.com/ 2010.09.06. 14:11:48

Szia, Gratulálok!
Ez alapján könnyedén fog menni az 5 órán belüli maraton.

monerd2 2010.09.07. 05:31:28

gratulálok! :) az jó ha a 17. km is jól ment. ha az ember kicsit túl gyorsan futja a félmaratont, akkor ott szokott lenni a mélypont ugye ? :)

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2010.09.09. 08:28:25

Gratulálok én is!Az is fontos,hogy mivel jól érezted magad közben,így egy jó élményben volt részed,ami fontos a továbblépéshez sztem.

norcsifut · http://norcsifut.blog.hu 2010.09.09. 19:45:38

@monerd2: szerintem a sebesség nem függ össze a mélyponttal, ha valaki magához képest lassabban futja, akkor is lehet mélypont, azaz "mi a francot keresek én itt és miért nem otthon lógatom a lábam", meg "de jó lenne most abbahagyni" érzés.

norcsifut · http://norcsifut.blog.hu 2010.09.09. 19:47:21

@PecsiPeter: Köszönöm! Igen, nagyon jól éreztem magam közben, persze általában így érzem magam amikor futok :) Ez a továbblépéses dolog azért megér egy hosszabb bejegyzést..
süti beállítások módosítása