HTML

Norcsi futóblogja

Félmaratonra, maratonra készülésről, napi futkározásimról, nehézségekről, és kitartásomról. Egy kicsit a mindennapi életről (nehéz lenne teljesen kizárni).

Friss topikok

MARATON!!!!

Tudom-tudom, rég voltam már errefelé, de nem is volt miről írni.
Hétközben egyáltalán nem volt időm elmenni futni, a szó legszorosabb értelmében, még azt is beleszámolva, hogy ígéretet tettem, hogy most már sötétben is kimegyek a városba futni. Csak hát este 11-kor végzek a munkával, utána valahogy nincs erő elindulni, főleg úgy, hogy 4-5-kor kelni kell, meg aztán 11-kor egyedül?! Szóval ez az én tuti biztos kifogásom, bár nem nevezni real kifogásnak, mert nagyon bosszantott, hogy nem mehettem ki, kifogás meg akkor születik, ha valaki nem is akar futni.

Ám hétvégén nem is sok, de volt futás.
Sz: 7 km, több volt tervezve, de előjött megint a sípcsont-fájdalom. Persze mikor máskor, mint amikor végre eljutok futni! BUT!!! Rájöttém miért fáj, mert ugye eddig nem volt miben megfájdulnia a hetet nézve... A régi cipőmtől sajnos búcsút kell mondanom... lejárt az ideje, úgyhogy könnyezve bár, de nyugdíjazom a szépséget, vagyis most már nem olyan szépséget. Éreztem, hogy a talpa már egyáltalán nem ruganyos. El is határoztam, hogy vasárnap az új cipő betörése következik, muszáj, ha késő, ha nem.

V: 6 km sötét, városi futás, mert hiába vasárnap, így is volt mit dolgozni, elszaladt az idő.
Futás in my new cipő!!!! Jó volt benne futni, ruganyosan. Tempósra is sikeredett a dolog és jól éreztem magam. Teljesen új útvonalat próbáltam ki, mert elég nagy sár is volt a gáton. Egy nagy kör a városban+ körözés a közeli tó körül. Jólesett.

Elmondom hogy álmaimban mi szerepel a hetet illetően, aztán a másik dolog, hogy mit engednek megvalósulni. De azért álmodozni szabad, nem igaz?
Szóval maraton előtt háromszor akarok szeretnék kimenni, amennyire sikerül, ebből az egyik közvetlen a verseny előtt, szombaton. Azt pedig mindenféleképpen. Csak amolyan átmozgató runningra.

Remélem nem befolyásolja túlságosan az eredményem az utóbbi két hét kevés futása, nagyon várom már ezt a versenyt is. Egy kicsit jobban, mint a Nike-t, bár biztos azért, mert ez az ÉN TÁVOM.

Eközben persze próbálok lelkileg is felkészülni. Múlt hét, szerda táján fogtam fel, hogy egy hét és maraton!!! Akkortól sikerül belegondolni a dolgokba. Számomra fontos a lelki felkészülés, az hogy naponta többször is belegondoljak, végiggondoljam a futást, a távot, a napot. És fontos, hogy várjam, mert ha nem akkor nincs is értelme az egésznek.
Most azért ez egy kicsit nehezebb, mert amúgy egyébként lelkileg egy kicsit taccson vagyok, és próbálom összeszedni magam. Remélem maratonra sikerül...

DE optimizmus és futás!!!!! Szóval vigyázz maraton, jövök és lefutlak ám!!!!!!!!!!!! :)
 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://norcsifut.blog.hu/api/trackback/id/tr942309126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása