HTML

Norcsi futóblogja

Félmaratonra, maratonra készülésről, napi futkározásimról, nehézségekről, és kitartásomról. Egy kicsit a mindennapi életről (nehéz lenne teljesen kizárni).

Friss topikok

12.
november

20. MZ/X

norcsifut  |  14 komment

Jelentkezem :)

Rég írtam már edzéseimről, meg ugye tervben volt a Miskolc maraton, ami végül törlődött... Ez biztos azért van, mert az októberi maraton óta egy kicsit leeresztettem, mint egy lufi. Úgy éreztem, hogy jól éreztem, bár időt nem javítottam, de nagy élményként éltem meg a futást és nekem ez a cél. A célt pedig teljesítettem, motiváció meg elfogyott.

Most következik az újratervezés!
Ez pedig a jövőbeli terveimről szól, amit motiválja az elmúlt pár nap eseménye... Múlt héten volt a New York Marathon, ami életem egyik nagy célja és pár éven belül nagyon szeretnék oda eljutni, ami mindenféleképpen sikerül, mert én hiszek benne és meg is fogok dolgozni érte, illetve már dolgozom érte. Nem titok, hogy elsősorban anyagi akadálya van, mert hát nem úgy van az, hogy az ember fogja magát és kiugrik Amerikába csupán egy maratonfutás kedvéért. Addig persze a környékbeli országokat szeretném megcélozni, ahova könnyű eljutni.

Hát igen, New York marathon és ha nem számolunk az időeltolódással... :) Mert azért jót mosolyogtam magamon, amikor nagy bőszen beültem a Eurosport elé 11-kor vasárnap és vártam a rajtot, de persze csak egy autós műsor rajtját láthattam, mivel a maraton közvetítése csak hajnali fél 2-kor volt. Persze azt azért nem vártam ki... Nem gond. Majd élőben egyszer biztos látni fogom. :)

További történés a szülinapom volt, amiben nem a szülinap a lényeg, hanem életem egyik legjobb ajándékat, melyet a húgom készített és a családom nevében adott. Első ránézésre egy Micimackós emlékalbum, rögtön mondtam is, hogy íratok bele majd az osztályommal. De! Amikor kinyitottam, belelapozgattam, rájöttem, hogy ez az én Maraton-naplóm!!! Az eddigi versenyeim vannak beleírva, a maraton története, a New York marathon története, a jövő évi NY marathon emblémája és az én idei félmaratoni, maratoni képeim kinyomtatva. Annyira tetszik!!!
Plusz kaptam egy szuper futóórát is, helyesebben timex ironman órát, gondoltam, ez jelenthet valamit, mert ez is a távoli terveim között szerepel. Pulzust nem mér, de gyönyörűen lehet vele részidős edzéseket csinálni, szépen világít, ami igencsak elkél a 4 órai sötétedéskor.

Szóval így már sokkal könnyebb megfogalmazni jövő évi termeimet, amiből annyi bizonyos, hogy március-áprilisban szeretnék egy maratont teljesíteni. Lehetséges, hogy a Pozsony maratont, de ahhoz elég jó formába kell, hogy kerüljek, ez majd kb. január-februárra derül ki, hogy pontosan melyik.

Másik dolog, hogy én már nagyon várom a hidegeket, persze tudom, hogy márciusban meg majd a meleget fogom már várni, mert elegem lesz a hidegből. De én szeretek jól beöltözve hóban, hóesésben futni és ez egy kicsit hiányzik már...

Azt hiszem kicsit pótoltam elmaradásom, kíváncsi vagyok mi lesz ebből illetve belőle...

Mindenkinek jó futást és kitartást a hidegebb hónapokra is!
 

14 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://norcsifut.blog.hu/api/trackback/id/tr82444657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

monerd2 2010.11.22. 03:05:27

jó kis szülinapi ajándékok. :)) a nyc maratont én is szeretném megcsinálni vmikor :) én megnéztem a tv-ben, de délután 3-kor kezdődött live közvetítés, mi ez a fél 2 hajnalban, nem értem. ja amúgy tök jó volt!

monerd2 2010.11.22. 03:28:16

mi az időcélod pozsonyra?

norcsifut · http://norcsifut.blog.hu 2010.11.22. 04:58:07

Húha, akkor ezt jól benéztem!!! Valószínűleg az előző napi buli miatt nézhettem félre... Pedig esküszöm, hogy az volt írva: 1:30-kor kezdődik, még a videót is be akartam állítani éjszaka, még jó hogy nem tettem... :)
Időcél? Mindenféleképpen 4:45-ön belül. Ez reális, főleg, hogy télen kell rá készülni..

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2010.11.23. 22:25:05

Kicsit megkésve,de boldog születésnapot!
Amúgy nem szép dolog így elhanyagolni a blogot ;)

norcsifut · http://norcsifut.blog.hu 2010.11.25. 19:44:03

@PecsiPeter: Jaj! Nagyon köszi! :)
És bocsi, bocs, bocs! ;)Legszívesebben nem hanyagolnám el. Ezt most az élet hozza. De most már nem sok idő kérdése és bele fogok húzni, a körülmények változni fognak, az biztos!

monerd2 2010.12.07. 02:09:28

@norcsifut: hát most már van hó és hideg, lehet beöltözve futni :)) te gondolom ajtótól ajtóig futsz általában?

norcsifut · http://norcsifut.blog.hu 2010.12.07. 17:23:58

@monerd2: Jól emlékszel, én szeretek beöltözve, sötétben futni. Ahol lakok, onnan pár 100 m-re található a Zápor-tó, oda szoktam kijárni körbe-körbe rohangálni, is igen, ajtótól ajtóig futok végezetül felrohanok a lépcsőn. Most már időre futok, nem kilométerre. :) Ha minden jól megy elköltözünk a tó másik oldalára, de a hetedikre, oda már biztos nem tudok majd olyan lendülettel felszaladni, mint most a harmadikra, de már vároooom!!!!!!!!! :)

monerd2 2010.12.07. 19:30:03

@norcsifut: ajtótól ajtóig tök jó futni. :)) válaszoltam neked a blogomban, nézz körül az oldalon (hogy találtál oda?), szerintem tök jó, az edzésnapló funkció is. :)

norcsifut · http://norcsifut.blog.hu 2010.12.08. 18:37:27

@monerd2: már olvasom is válaszod :) Egyébként Gabsy futóblogján keresztül találtam oda. Szerintem majd én is vezetni fogom az edzéseimet ott is csak még rá kell jönnöm mi hogy műkszik az oldalon :)

monerd2 2010.12.14. 19:06:16

sikerült kiigazodni az oldalon? :))

norcsifut · http://norcsifut.blog.hu 2010.12.15. 06:04:28

@monerd2: az ismerkedés fázisában vagyok. :)) De nagyon tetszik, főleg a blogok.

291090 2011.03.23. 19:55:37

Csak miattad regisztráltam:) Hatással vagy rám... sajnos a futással is...:D de ismersz már gondolom annyira...hogy tudd, mit fogadok meg így tavasszal...futás,futás,futás...de aztán jönn a nyár...én jobban szeretlek bicajjal kísérni Norka:)

norcsifut · http://norcsifut.blog.hu 2011.03.24. 09:43:44

@Zsu0109: én örülök, hogy bicajjal kísérsz, személyi edzőm :)
süti beállítások módosítása