HTML

Norcsi futóblogja

Félmaratonra, maratonra készülésről, napi futkározásimról, nehézségekről, és kitartásomról. Egy kicsit a mindennapi életről (nehéz lenne teljesen kizárni).

Friss topikok

Egyre könnyedebben veszem a futást. És azt nézve, hogy mennyit kényszerültem kihagyni, ez felettébb örömteli (hogy ne hangozzon túl ömlengősen:)

Most már tényleg csak ennek a vizsgaidőszaknak kéne már vége lenni, mert úgy érzem, hogy tanulásilag totál leeresztettem. Már tervezem a nyaram: nappal futás kedvemre, este tanítás kedvemre. De szép is lesz!

Na de a múlt hét (vagyis még ehét:)
A vizsgák miatt csak hétvégén jutottam el a futás lehetőségéhez. Pénteken is eljuthattam volna, de délben aludtam, mert elég sokat kivett belőlem a hét, délután-este meg vendégek jöttek hozzánk, aminek persze nagyon örültem :)

Így hát szombat: 6,3 km 46:08 600000 Celsius :) Sikerült 3 körül elindulni, tényleg 35 fok volt árnyékban. Vittem magammal fél liter vizet, locsoltam magamra meg ittam. De nem bántam a meleget. Tetszett. Igaz lassított amennyire csak lehetett, de nem is szándékoztam száguldozni. Futás közben azon gondolkoztam, hogy ha így haladok, akkor a maratonon csak testalkatom fog megkülönböztetni az afrikai futóktól :) Na meg az egyre szőkébb hajam :) ja igen és az is eszembe jutott, hogy amit leadtam kilókat, azokat most a hasamban és a vizes palackban cipelem magammal (mert még futás előtt is teleittam magam biztos ami biztos:) Ezért érdemes nyárra fogyni, hogy elbírd a vizet is :)
Azt hiszem ennyi magasröptű gondolat jutott eszembe.
Mindössze 3 hasonlóan elmebeteg futóval találkoztam össze. Akik meg nem futottak láttam, hogy azon gondolkoznak, hogy vajon hívják-e a diliházat, mert az nem normális, aki 40 fokban tűző napom fut. :) Végül sikerült elszaladnom az ápolók elől :)

Vasárnap: 9.4 km 59:43 Nagyon könnyűnek éreztem a futást, nem volt célom időjavítás a könnyed futás terén, de sikerült. Igazából most dolgozom fel lelkileg, hogy nem is akartam, de mégis gyorsabban futottam. Igaz, hogy már megint kitörte a cipő két helyen a lábam, de már ez sem zavar. Futhatok és kész, az meg majd begyógyul, vagy nem.
Sok futó és sok kutya volt. Jó volt. Ja és igen nagy fű. Úgy érzem néha, hogy szénaboglyában futok, mert a körtöltésen nagy a fű, a másik töltésen meg már le van vágva, de ilyen boglyákba van összehordva vagy mi. Szóval télen a hóval küzdünk meg, nyáron meg a fűvel. Ilyen ez. De még ez sem visz rá, hogy a városba fussak.

Az edzésterv-készítés folyamatban. Jövő hét még necces lesz, kevés alvás, sok vizsga, de már "csak" 3  hét és elfogynak a vizsgaidőpontok!!!!!!! Hűűű de várom már! Ennyire még sosem vártam. Azt hiszem öregszem :) Mármint tanulás terén, vagy ez csak valamilyen mélypont? (ez csak költői kérdés, de ha tudja valaki rá a választ elfogadom:) Ez már a sokadik vizsgaidőszakom, de ilyen még nem volt... Egy kicsit motivációhiány is talán. De ettől függetlenül még mindig úgy érzem, hogy el fogok végezni egy két szakot, ez csak erre a vizsgaidőszakra vonatkozik...szóval már megint nem vagyok nóóóóóóóóóórmális. De ez van. Futás, kutyák, nyelvek, tanulás ja és pezsgés és heppinesz förevör (hű de csúnya ejnye-bejnye, mindegy majd tanítványoknak nem szólok a blogomról :)

Na ez is ritka vegyes-felvágottra sikeredett :)

Száz szónak is egy a vége: FUTÁS!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://norcsifut.blog.hu/api/trackback/id/tr142960034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2011.06.05. 21:29:07

Jó olvasni megint az ilyen kis vidám bejegyzéseidet!
Arról nem írtál,hogy hogyan van a sérülésed.Remélem azért nem esett róla szó,mert minden okés!
Junó? ;)

laciii79 2011.06.05. 22:37:26

Tele vagy élettel és energiával, ez minden szavadon érződik! :-)
Biztos vagyok benne, hogy ez egy remek futónyarat vetít előre!
Hajrá!

norcsifut · http://norcsifut.blog.hu 2011.06.07. 21:40:50

@PecsiPeter: Köszi :) Szerencsére már nincs sérülés úgy látszik, de nem kiabálom el (csak súgom:)
Ájnó:) jú szpík inglis veri vel :)

norcsifut · http://norcsifut.blog.hu 2011.06.07. 21:42:01

@laciii79: Köszi :) Legyen igazad. Szeretném ha ez lenne életem eddigi futónyara :) És teszek is róla, majd a jó időeredményeken szeretném bemutatni :)
süti beállítások módosítása